Vi är väldigt glada och förväntansfulla att få möjligheten att vara med och utveckla vårdboenden för framtiden där trygghet och välmående för brukarna och personalen har högsta prioritet. Fokus ligger på att få fram en energieffektiv, driftsäker och framtidssäkrad anläggning.

Ljus är något som vi alla vet påverkar människans välmående. Med hjälp av väl vald ljussättning och belysningsarmaturer med hemlik känsla så skapar vi en rumsmiljö och helhetskänsla som påverkar brukarna och personalen positivt.

Med smarta tekniska lösningar för belysningsstyrning och energieffektiva ljuskällor så kan vi skapa bra ljusmiljö för brukarna som också underlättar det dagliga arbetet för personal, samtidigt som vi värnar för miljön genom att minska energiåtgången.

By |2018-10-04T10:08:17+00:00september 20th, 2018|Samarbetspartners|